Erbjudande

Produkterna vi erbjuder anpassar vi oss till kundens behov. Vi kan förbereda nästan vilken lösning som helst för kundens tekniska krav. Vi erbjuder uppspelningsväxlar: gångjärn, tryckknapp, ljuskänslig, rörelse, chock, magnetisk. Vi gör allt för att se till att våra produkter uppfyller kundernas förväntningar och de föreslagna lösningarna ger icke-standardiserade annonseringsmöjligheter.

Blue Collection katalog

Se mer

Personliga prylar

Vi är specialiserade på produktion av personliga presenter som läder och andra attraktiva material. På din beställning designar vi original och original. Vi behandlar varje kund som en unik person.

Se mer

POS

Ett urval av de mest intressanta produkterna från POS-kategorin som används för att sälja och marknadsföra produkter i kommersiella anläggningar, som butiker, köpcentra, bensinstationer, etc.

Se mer

Event

Ett urval av de mest intressanta produkterna som kan användas under evenemang, konferenser, mässor eller för deras marknadsföring.

Se mer

Bilförsäljare

Produkter som används av bilhandlare för att marknadsföra sitt varumärke och salong, såväl som presentpresenter relaterade till köp av en bil.

Se mer

Visual LCD

Reklamgränssnitt som innehåller LCD-skärmar är innovativa produkter som gör att användaren kan interagera med bild och ljud. 

Se mer

Sound

Vi erbjuder moduler och ljudprodukter, bland annat för leksaker, presentförpackningar, gratulationskort, inbjudningar, böcker. etc.

Se mer

LED wristbands

Silikon LED-armband har möjlighet att fjärransluta sig till fjärrkontrollen och byta färger. Grupper av evenemangsdeltagare kan delas in i åtta zoner / grupper, så att varje zon kan regleras separat.

Se mer

Light LED

Vi tillverkar LED-ljusmoduler bland annat för gratulationskort, broschyrer, reklampåse, hyllplattor etc.

Se mer

EL Panel

Genom att skapa belysningssekvenser och ordna grafik kan du skapa animationer. Elektroluminescerande paneler är lätta och mycket flexibla

Se mer

E-paper display

E-pappersdisplayen kan användas i reklambranschen i produkter som: prisstång, hyllplan, reklamdisplay, hängande display, omslag, prisetikett, fribord, hyllstripa, hyllstickare, wobbler.

Se mer

USB Webkey

Se mer

Eco-prylar

BÖR DITT FÖRETAG STÄNGA UT FRÅN CROWDEN? KVALITET OCH EKOLOGI ÄR VIKTIGT FÖR DIG?
Visa det med din pryl!
Original, polska och ekologiska.
Skicka oss din grafiska identifiering, vi kommer att förbereda en design och visualisering för dig: gratis, snabbt och utan några skyldigheter.

Se mer

Reklampennor

Ett brett utbud av reklampennor från polsk produktion. Pennor kan markeras, och tack vare det stora antalet modeller hittar du definitivt något som passar dig själv.

Se mer

Clip4you pennor

Ett erbjudande av polska produktionsannonserpennor med speciella Clip4you-reklamklipp som kan produceras i alla former.

Se mer

Bil parfym

Ett urval av personbilsfriskare. Tack vare möjligheten att skriva ut och gravera är detta en fantastisk reklamgadget.

Se mer

Torkar med LOGO

Påsar med din LOGO är ett utmärkt reklammedium.
Forma din varumärkesimage och beställ din egen design!

Se mer

Annons Godis

Vi arbetar med en av de ledande inom design, produktion och förpackning av reklamgodis på den europeiska marknaden, tack vare vilket vi har ett mycket brett utbud av produkter att välja mellan, som erbjuder fantastiska priser och högsta kvalitet.

Se mer

Aromatiska fräschare

De fräschare vi erbjuder kan tillverkas i olika varianter och former.
Vi anpassar projektet till dina behov, eftersom en nöjd kund är vår prioritet.

Se mer

Reklam Keramik

Ett erbjudande om reklammuggar, koppar, ölmuggar, glas med personlig märkning.

Se mer

Reklam kosmetika

Kolla in vår reklamskönhetsmedel av polsk produktion. Ett brett urval av produkter, hög kvalitet och lågt pris är det som skiljer oss från konkurrensen.

Se mer

Presentpaket

Till salu erbjuder vi presentpaket som lockar inte bara med gåvor utan också med dekorativa förpackningar.
Vi kännetecknas av användning av ljudmoduler och LED-bakgrundsbelysning.

Se mer

Coronavirus vs gadgets

Vi erbjuder de mest användbara produkterna under Coronavirus-pandemin. Många av dem kan markeras, så de används också som PR-gåvor.

Se mer