kategorier

Aromatiska fräschare

Vårt företag samarbetar med tillverkaren som grundades för 20 år sedan och har tillverkat Fresheners för bil, hem och kontor sedan dess. Vi har samarbetat med de europeiska ledarna i produktion av aromatiska ämnen och mycket absorberande material och skapat produkter av högsta kvalitet. Allt material som används av oss är certifierat och alla våra aromatiska oljor uppfyller IFRA-standarderna.

Med hjälp av modern produktionsteknologi, packningslinje och många andra maskiner kan vi utföra beställningar av höga kvantiteter som håller hög kvalitet, bekväma produktionstider och attraktiva priser.

 

Här är tre versioner av våra fresheners:

 

Standardkvalitet:
Frisören är tillverkad av den mest populära rena cellulosaparten, så kallad ”beermat”. Den är styv, lite gulaktig, 1,5-1,7 m tjock. Vi kan tillämpa max. 2 ml aromatisk olja.


Premiumkvalitet:
Produkten är tillverkad av högkvalitativ, absorberande, snövit kartong med bomullsdel. Det är det material som är särskilt utvecklat för framställning av fräschare. Frisörtjockleken är 1,8-2,0 mms. Vi kan använda upp till 3 ml aromatisk substans.


Exklusiv kvalitet:
Detta är en lösning för de krävande kunderna, som uppskattar den mycket höga produktkvaliteten. Materialet, som är ett speciellt geotekstiltyg (liknande filt) har utvecklats av oss själva och kännetecknas av mycket höga absorptionsegenskaper. Produkten kan blötläggas med till och med 4 ml olja och perioden för frisättning av doften är längre. Tjockleken är 4,0-4,5 mms.


SPECIFIKATION:
 

Form:

Vi tillverkar luftfräschare i alla former upp till max. storlek 62 × 92 mm (med undantag för julgranformade hängare) baserat på den medföljande designen eller så kommer vi att presentera våra egna förslag för att anpassa den medföljande grafiken. Vi erbjuder också en bred katalog med färdiga matriser, som vi tillhandahåller gratis efter att ha kontaktat vår försäljningsavdelning. På fliken "Die" presenterar vi utvalda former från vår databas med över 900 former.


Design / konstverk:
1) Alla teckensnitt måste vara i vektorgrafik.
2) Bitmappupplösning - minst 300 DPI.
3) Endast CMYK-färger.


dofter:
1) Valet av standarddufter till vanliga priser.
2) ClassicV8 och dofter som motsvarar parfymerna för män och kvinnor - tilläggsavgift på 0,03 eur / pc / ml.
3) Priserna är angivna för 1 ml olja. Ett större oljeinnehåll är möjligt på begäran mot extra kostnad.
Kontrollera bilagan för mer information.


Galge:
1) Basic - elastiskt band i val av färger.

2) Tillval betalt extra (0,01 EUR netto / artikel) - plastkrok - finns i färgerna: lila, orange och svart - så länge lagret räcker:

 

OMRÅDET AV BASISKA FRAGRANSER

* Färgkompositioner i skala 0 - 3 (0 - rent hänge)
* Sammansättning med en delikat doft - minimalt blötläggning föreslog - 2 ml

 

OMRÅDE AV PERFUMERADE FRAGRANER

Ytterligare betalning för parfymerade dofter: + 0,10 PLN netto / för varje ml
* Färgkompositioner i skala 0 - 3 (0 - rent hänge)