kategorier

Träpinnar, omrörare, bestick

Varför välja träprodukter?
Glasspinnar i trä är redan en klassiker. Visste du att de träprodukter som är avsedda för kontakt med mat också blir populära?
Produkter som: kafferörare i trä, engångsbestick av trä eller fisk- och snackspinnar i trä blir mer och mer populära bland konsumenterna.

 

 

Svaret på varför detta händer är ganska enkelt. Förutom det faktum att fler och fler av dina kunder medvetet väljer träprodukter på grund av önskan att skydda vår planet och förändringar i lagstiftningen begränsar alltmer tillgängligheten av plastprodukter. Träprodukter är:
 

  • Funktionell - Lätt och bekväm. Ger användarkomfort.
  • Miljövänlig - Deras produktion och bortskaffande påverkar inte miljön negativt.
  • Universal - De kan användas för varma och kalla rätter.
  • Naturliga - De ändrar inte smaken eller lukten av mat.
  • Säker - Strömlinjeformad form. Perfekt slät utan stötar eller repor.

 


Vårt erbjudande:
- Glasspinnar -
Glasspinnar i trä är en klassiker. De är bekväma, neutrala till smakupplevelser och håller glass perfekt. När du beställer från oss kan du även använda dem för att bygga upp din varumärkeskännedom, beställ bara stickor med en bränd logotyp.
- Engångsbestick i trä - Grillar och utomhusmöten? Vi gillar dem väldigt mycket, men det är svårt att organisera dem utan engångsbestick. Sann? I en sådan situation är engångsbestick av trä en bra lösning - de kan användas för alla typer av rätter: soppor, grillade rätter, glass eller sallader, och samtidigt är de ekologiska.
- Träspadar - De kan användas både på en läkarmottagning - hygieniska engångsspadar för ÖNH, såväl som i en skönhetssalong. Du kan hitta ett komplett utbud av dessa produkter hos oss.
- Dryckesrörare - Drycksrörare av trä fyller sin roll perfekt, de är: bekväma, säkra och samtidigt ekologiska. Hos oss hittar du säkert de som kommer att vara bäst för dina kunder.
- Fisk och snackspinnar - Sill, rullmoppar eller andra små snacks, t.ex. pinnar, är mycket populära bland många konsumenter. Om du vill att dina fiskprodukter eller snacks ska se bra ut och vara bekväma att konsumera, använd våra pinnar.
- sockervadd,
- spettstavar,
- manikyrpinnar,
- färgblandare,
- På begäran - 
Ingen av våra förslag uppfyller dina krav? Kolla in våra andra produkter, och om du behöver en platt träprodukt i en viss storlek och form, skicka oss din specifikation så tar vi hand om resten.